كناره گيري ها روند دائمي دولت اوباما
------------------------------------------------
به گزارش ايرنا، در ادامه اختلاف و بحران در دستگاه ديپلماسي كاخ سفيد 'آدام فرانكل' دستيار ارشد 'باراك اوباما' رييس جمهور آمريكا روز جمعه 9 مهر پس از چهار سال از سمت خود استعفا داد. وي كه از زمان انتخابات گذشته رياست جمهوري آمريكا همواره اوباما را همراهي مي كرد، با اعلام استعفا از مقام خود كناره گيري كرد. او يكي از تهيه كنندگان اصلي متن سخنراني هاي چهار سال گذشته اوباما بود، به همين دليل برخي رسانه هاي آمريكايي از فرانكل به عنوان 'مغز متفكر سخنراني هاي اوباما' نام برده اند.
براساس گزارش منابع خبري، مشكلات دولت اوباما روبه افزايش و محبوبيت او هر روز در حال كاهش است. پيش از استعفاي فرانكل، 'جيمز اشتاينبرگ' معاون ارشد هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا در فروردين 1390، 'جورج ميچل' نماينده ويژه 'باراك اوباما' رييس جمهوري آمريكا در امور صلح خاورميانه ارديبهشت در 1390، 'جوديت مكهيل' معاون وزير خارجه آمريكا در بخش ديپلماسي عمومي و روابط عمومي در خرداد1390، 'جيمز جونز' مشاور امنيت ملي كاخ سفيد در مهر1389و 'مارك ليپرت' مشاور امنيت داخلي اوباما در مهر 1388 از سمت هاي خود استعفا داده بودند.
در يك سال اخير اگرچه بسياري از مقامات دولت اوباما به دلايل مختلف استعفا دادند، اما بسياري از كارشناسان معتقدند دليل اصلي اين استعفاها، فقدان مديريت سياسي، تغيير استراتژي و وخيم شدن اوضاع اقتصادي آمريكا بوده است.
** مسير پرتلاطم تغييرات دولت اوباما
--------------------------------------------------
اگرچه تغييرات در ساختار تشكيلاتي و مسووليتي دولت ها همواره امري معمول به حساب مي آيد، اما تغييرات در دولت ها همواره به افزايش گستره تحرك آن دولت نمي انجامد. تغيير مسوليت ها و افراد از جمله نمونه تغييراتي است كه حتي مي تواند به تغييردر استراتژي و سياست هاي آن كشور منجر شود و چنين دگرگوني هايي مي تواند بازتاب تلاطم ها و اختلافات داخلي باشد.
براين مبنا، كابينه اوباما يكي از نمونه دولت هاي آمريكا است كه بيشترين تغييرات را از زمان تشكيل خود تجربه كرده است. پس از تشديد بحران اقتصادي در آمريكا و نبود مديريت مناسب از سوي دولت اين كشور، 'هربرت آليسون' از مسوولان ارشد وزارت خزانه داري آمريكا،'لاورنس سامرز' برجسته ترين مشاور ويژه اقتصادي رييس جمهور، 'لاورنس سامرز' ،'پيتر اورزاك' مدير برنامه و بودجه كاخ سفيد و پيش از او نيز 'كريستينا رومر' سرپرست انجمن مشاوران اقتصادي اوباما از سمت هاي خود كناره گيري كردند.
اگرچه فقدان مديريت مناسب و تلاش براي مهار بحران اقتصادي آمريكا باعث ايجاد تغييرات گسترده اي در تيم اقتصادي دولت اوباما شد، اما اين طيف تغييرات در حوزه هاي امنيتي و سياسي نيز تداوم يافت، به نحوي كه دگرگوني هاي گسترده اي در تيم امنيتي آمريكا از رييس شوراي امنيت ملي تا وزير دفاع و رييس ستاد مشترك آمريكا را در بر گرفت.
اگرچه تداوم بحران اقتصادي را مي توان دليل بنيادين خروج همكاران اوباما از تيم اقتصادي وي دانست، اما به نظر مي رسد در حوزه تغييرات امنيتي و سياست خارجي نشانه هاي اختلافي ديرپا خود نمايي مي كند. در اين زمينه بحران افغانستان و استراتژي جديد اوباما در قبال اين كشور، شايد اصلي ترين عامل تغييرات باشد، به گونه اي كه اوباما با اعلام 'استراتژي خروج' در آذرماه 1388در واقع تركيب مسوولين اجرايي اين استراتژي را نيز تغيير داد. اولين قرباني اين استراتژي، ژنرال 'مك كريستال' فرمانده نيروهاي ائتلاف در افغانستان بود كه ژنرال 'ديويد پترائوس' در تير 1389 جانشين وي شد. برآيند تمامي اين تغييرات را مي توان نشانه هايي از فقدان اجماع در حوزه هاي رفتار استراتژيكي آمريكا دانست. به نظر مي رسد اين فقدان اجماع در يكسال آينده با نزديك شدن به انتخابات رياست جمهوري آمريكا شامل سكوت در رفتار استراتژيكي خواهد بود.
سكوت در رفتار استراتژيكي در ساختار سياسي آمريكا به ويژه در سياست خارجي اين كشور، معمولا پيش از انتخابات رياست جمهوري و از سوي تيم هاي مختلف عملياتي از جمله تيم سياست خارجي، امنيتي و نظامي به دلايل رقابت هاي انتخاباتي صورت مي گيرد.
** احتمالات آتي تغييرات
-----------------------------------
در نهايت در مورد احتمالات آتي آينده تغييرات پياپي دولت اوباما مي توان به دو موضوع مهم اشاره كرد: اول، تداوم بحران اقتصادي آمريكا و فقدان مديريت راهبردي از سوي دولت اوباما كه منجربه تغييرات در تيم اقتصادي وي شد و دوم تداوم بحران امنيتي در حوزه هاي عملياتي اين كشور نظير افغانستان و عراق كه منجربه تغيير استراتژي و به تبع آن تغيير در تيم امنيتي- نظامي اين كشور شد.
اما در بستر آينده پژوهي؛ به نظر مي رسد فراي انتخاب مجدد اوباما در دوره بعدي رياست جمهوري آمريكا، روند مديريت بحران اقتصادي و معضلات امنيتي نشان از فقدان اجماع از روندهاي حركتي اين كشور دارد كه اوباما را به عنوان رييس جمهور اين كشور مي تواند وادار به تغييرات بيشتر در بافت كارگزاران آمريكا براساس استراتژي و حتي تاكتيك هاي جديد سازد.
|
اعتراض ها در وال استريت شروعي بر جنبش هاي ضد دولتي در آمريكا
گروه پژوهش هاي خبري – باراك اوباما برخلاف برنامه هاي اعلام شده خود در انتخابات رياست جمهوري آمريكا، نتوانست مردم اين كشور را با سياست هاي خود همراه كند.اكنون گروههاي مختلف آمريكايي خواسته هاي مختلف خود را در خيابانهاي اين كشور فرياد مي زنند.
|
|
|
|
صداي اعتراض مردم آمريكا از خيابان وال استريت ژورنال به گوش جهانيان رسيد و حضور آنان در خيابان منتهي به بازار بورس نيويورك با درخواست حذف شركت ها و نهادهاي اقتصادي بزرگي از نفوذ در سياست دولت امريكا به بزرگترين مساله دولت اوباما پس از بحران مالي 2008 تبديل شد.
شروع رفتار اعتراضي مردم امريكا عليه روابط سياسي شركت هاي خصوصي و قانون گذاران امريكايي از 26 شهريور (17 سپتامبر) در منطقه لوور منهتن در شهر نيويورك و با پرداخت حدود 14 هزار ميليارد دلار از سوي دولت اوباما براي نجات بانك ها و موسسات مالي آمريكا و اروپا آغاز شد و بعد از گذشت دو هفته ابعاد گسترده تري به خود گرفته است.
رسانه هاي خبري اعلام كردند 'معترضان با شعار 'ما 99 درصد هستيم' قصد دارند توجهات را بر اين واقعيت جلب كنند كه آنها بخشي از آن يك درصد امريكايي كه ثروتهاي اين كشور را در اختيار دارند، نيستند'.
پوشش خبري برنامه هاي معترضان و شعارهاي آنان از سوي رسانه ها موجب شده تا دولت اوباما به تكاپوي تصويب لايحه 447 ميليارد دلاري براي تحرك در اقتصاد و ايجاد شغل در كشوري كه با نرخ بيكاري 9.1 درصدي روبرو است در كنگره بيفتد. پيشنهاد اوباما شامل 49 ميليارد دلار افزايش مزاياي بيكاري و معافيت هاي مالياتي براي آن دسته از شركتهاي امريكايي مي شود كه كارگران جديد استخدام كنند.
'جنبش تسخير وال استريت' نام گروه معترضي است كه نسبت به فساد اقتصادي موجود در نهادهاي مختلف آمريكا اعتراض داشته و خواستار بهبود وضعيت اقتصادي خود هستند.
تحليلگران اقتصادي اعتراض به سياست هاي دولت اوباما در باره نحوه حمايت از نظام بانكداري و شركت هاي تجاري در مقابل بورس نيويورك 'وال استريت ' را در راستاي حمايت بيشتر از سرمايه داران و ثروتمندان و افزايش فشار بر ساير اقشار جامعه امريكا ارزيابي كرده اند.
هشدار كارشناسان سياسي به دولت اوباما مبني بر نادرست بودن نحوه حمايت از نظام بانكداري و تعاملات شركت هاي تجاري بعد از عبور از دوران بحران اقتصادي 2008 و در مجموع سياست هاي نادرست اقتصادي نتوانسته بود دولت دموكرات اين كشور را از خواب سياسي بيدار كند تا امروز كه بعد از تجربه قيام مردمي در كشورهاي عربي و برخي كشورهاي اروپايي خيابان هاي نيويورك هم شاهد جنبش هاي مردمي است.
حضور معترضان امريكايي مقابل 'بانك امريكا' از سوي گروه ' وال استريت را اشغال كنيد' برنامه ريزي شد. اين گروه هدف خود را اينگونه اعلام كرده است: ' بانك هاي آمريكا نمي توانند اموال خانواده ها را مصادره كنند و آنان را به خيابان ها بريزند'.
بحران مالي در كنار رشد بيكاري و معضلات اجتماعي، عرصه را بر مردم آمريكا سخت كرده است، اين شرايط به گونه اي است كه تحليلگران نگران تسري اعتراضات از اروپا به آمريكا هستند. به اعتقاد فعالان سياسي، مردم آمريكا با الهام از تحصن معترضان در ميدان التحرير در شهر قاهره مصر اين اعتراضها را برگزار كردند. تاثير پذيري رفتار اعتراضي امريكايي ها از جنبش هاي مردمي در كشورهاي عربي و اروپايي را مي توان در نحوه فراخوان مردمي با استفاده از اينترنت و حضور مستمر در ميادين اصلي شهر مشاهده كرد.
به گزارش روزنامه نيويورك ديلي نيوز، شهردار نيويورك اعلام كرد: 'ما افراد زيادي را داريم كه در حال فارغ التحصيل شدن از دانشگاه هستند و نميتوانند شغل پيدا كنند.آسيب و ضرر به نسلي كه نميتواند براي خود شغلي بيابد، سالهاي سال ادامه خواهد داشت.'
به گزارش رسانه ها، ديو ليندورف، نويسنده و خبرنگار محقق گفته است: 'اگر دولت آمريكا بخشي از خدمات اجتماعي را به دليل مشكلات اقتصادي قطع كند، با درگيريهاي سياسي و شورش ميان مردم معمولي اين كشور مواجه خواهد شد. مردم آمريكا در حال حاضر در پرداخت ماليات كه منبع اصلي درآمد دولت است، مقاومت ميكنند. علت اصلي اينكه آمريكا در بحران بدهي قرار دارد اين است كه مردم تمايلي به پرداخت ماليات خدماتي را كه ميخواهند ندارند.'
**آشفتگي در كابينه اوباما
------------------------------
اوضاع داخلي آمريكا به سمتي پيش مي رود كه معضلات اقتصادي اين كشور را به مسايل اجتماعي- امنيتي تبديل مي كند. اين مساله براي دولتمردان آمريكايي بسيار خطرناك است. چنين چالشي با نزديكي به انتخابات 2012 رياست جمهوري آمريكا شرايط را براي دولتمردان بسيار حساس و هرگونه خطا را نابخشودني كرده است.
روزنامه واشنگتن پست در تبيين شرايط كنوني آمريكا و دولت اوباما اين گونه مي نويسد: 'ماه سپتامبر است و اوباما در شرايط سختي است، محبوبيت وي كاهش يافته و وي در درون حزب و حاميانش با چالش روبرو است' 'برخي دموكرات ها خواستار تغيير در كابينه اوباما هستند.'
روزنامه نيويورك تايمز نيز مدعي شده است 'حمايت هاي اوباما در حال كاهش و تلاش هاي وي براي كسب اعتبار سياسي شكست خورده است'.
با توجه به شكست هاي متعدد اوباما در برنامه هاي سياسي واقتصادي از پيش اعلام شده اش آيا وال استريت كه معترضان اعلام كرده اند فعلا قصد ندارند آن جا را ترك كنند، به التحرير ديگري براي بيان اعتراض هاي آمريكايي تبديل مي شود؟
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
اعتراض ها در وال استريت شروعي بر جنبش هاي ضد دولتي در آمريكا
گروه پژوهش هاي خبري – باراك اوباما برخلاف برنامه هاي اعلام شده خود در انتخابات رياست جمهوري آمريكا، نتوانست مردم اين كشور را با سياست هاي خود همراه كند.اكنون گروههاي مختلف آمريكايي خواسته هاي مختلف خود را در خيابانهاي اين كشور فرياد مي زنند.
|
|
|

|
صداي اعتراض مردم آمريكا از خيابان وال استريت ژورنال به گوش جهانيان رسيد و حضور آنان در خيابان منتهي به بازار بورس نيويورك با درخواست حذف شركت ها و نهادهاي اقتصادي بزرگي از نفوذ در سياست دولت امريكا به بزرگترين مساله دولت اوباما پس از بحران مالي 2008 تبديل شد.
شروع رفتار اعتراضي مردم امريكا عليه روابط سياسي شركت هاي خصوصي و قانون گذاران امريكايي از 26 شهريور (17 سپتامبر) در منطقه لوور منهتن در شهر نيويورك و با پرداخت حدود 14 هزار ميليارد دلار از سوي دولت اوباما براي نجات بانك ها و موسسات مالي آمريكا و اروپا آغاز شد و بعد از گذشت دو هفته ابعاد گسترده تري به خود گرفته است.
رسانه هاي خبري اعلام كردند 'معترضان با شعار 'ما 99 درصد هستيم' قصد دارند توجهات را بر اين واقعيت جلب كنند كه آنها بخشي از آن يك درصد امريكايي كه ثروتهاي اين كشور را در اختيار دارند، نيستند'.
پوشش خبري برنامه هاي معترضان و شعارهاي آنان از سوي رسانه ها موجب شده تا دولت اوباما به تكاپوي تصويب لايحه 447 ميليارد دلاري براي تحرك در اقتصاد و ايجاد شغل در كشوري كه با نرخ بيكاري 9.1 درصدي روبرو است در كنگره بيفتد. پيشنهاد اوباما شامل 49 ميليارد دلار افزايش مزاياي بيكاري و معافيت هاي مالياتي براي آن دسته از شركتهاي امريكايي مي شود كه كارگران جديد استخدام كنند.
'جنبش تسخير وال استريت' نام گروه معترضي است كه نسبت به فساد اقتصادي موجود در نهادهاي مختلف آمريكا اعتراض داشته و خواستار بهبود وضعيت اقتصادي خود هستند.
تحليلگران اقتصادي اعتراض به سياست هاي دولت اوباما در باره نحوه حمايت از نظام بانكداري و شركت هاي تجاري در مقابل بورس نيويورك 'وال استريت ' را در راستاي حمايت بيشتر از سرمايه داران و ثروتمندان و افزايش فشار بر ساير اقشار جامعه امريكا ارزيابي كرده اند.
هشدار كارشناسان سياسي به دولت اوباما مبني بر نادرست بودن نحوه حمايت از نظام بانكداري و تعاملات شركت هاي تجاري بعد از عبور از دوران بحران اقتصادي 2008 و در مجموع سياست هاي نادرست اقتصادي نتوانسته بود دولت دموكرات اين كشور را از خواب سياسي بيدار كند تا امروز كه بعد از تجربه قيام مردمي در كشورهاي عربي و برخي كشورهاي اروپايي خيابان هاي نيويورك هم شاهد جنبش هاي مردمي است.
حضور معترضان امريكايي مقابل 'بانك امريكا' از سوي گروه ' وال استريت را اشغال كنيد' برنامه ريزي شد. اين گروه هدف خود را اينگونه اعلام كرده است: ' بانك هاي آمريكا نمي توانند اموال خانواده ها را مصادره كنند و آنان را به خيابان ها بريزند'.
بحران مالي در كنار رشد بيكاري و معضلات اجتماعي، عرصه را بر مردم آمريكا سخت كرده است، اين شرايط به گونه اي است كه تحليلگران نگران تسري اعتراضات از اروپا به آمريكا هستند. به اعتقاد فعالان سياسي، مردم آمريكا با الهام از تحصن معترضان در ميدان التحرير در شهر قاهره مصر اين اعتراضها را برگزار كردند. تاثير پذيري رفتار اعتراضي امريكايي ها از جنبش هاي مردمي در كشورهاي عربي و اروپايي را مي توان در نحوه فراخوان مردمي با استفاده از اينترنت و حضور مستمر در ميادين اصلي شهر مشاهده كرد.
به گزارش روزنامه نيويورك ديلي نيوز، شهردار نيويورك اعلام كرد: 'ما افراد زيادي را داريم كه در حال فارغ التحصيل شدن از دانشگاه هستند و نميتوانند شغل پيدا كنند.آسيب و ضرر به نسلي كه نميتواند براي خود شغلي بيابد، سالهاي سال ادامه خواهد داشت.'
به گزارش رسانه ها، ديو ليندورف، نويسنده و خبرنگار محقق گفته است: 'اگر دولت آمريكا بخشي از خدمات اجتماعي را به دليل مشكلات اقتصادي قطع كند، با درگيريهاي سياسي و شورش ميان مردم معمولي اين كشور مواجه خواهد شد. مردم آمريكا در حال حاضر در پرداخت ماليات كه منبع اصلي درآمد دولت است، مقاومت ميكنند. علت اصلي اينكه آمريكا در بحران بدهي قرار دارد اين است كه مردم تمايلي به پرداخت ماليات خدماتي را كه ميخواهند ندارند.'
**آشفتگي در كابينه اوباما
------------------------------
اوضاع داخلي آمريكا به سمتي پيش مي رود كه معضلات اقتصادي اين كشور را به مسايل اجتماعي- امنيتي تبديل مي كند. اين مساله براي دولتمردان آمريكايي بسيار خطرناك است. چنين چالشي با نزديكي به انتخابات 2012 رياست جمهوري آمريكا شرايط را براي دولتمردان بسيار حساس و هرگونه خطا را نابخشودني كرده است.
روزنامه واشنگتن پست در تبيين شرايط كنوني آمريكا و دولت اوباما اين گونه مي نويسد: 'ماه سپتامبر است و اوباما در شرايط سختي است، محبوبيت وي كاهش يافته و وي در درون حزب و حاميانش با چالش روبرو است' 'برخي دموكرات ها خواستار تغيير در كابينه اوباما هستند.'
روزنامه نيويورك تايمز نيز مدعي شده است 'حمايت هاي اوباما در حال كاهش و تلاش هاي وي براي كسب اعتبار سياسي شكست خورده است'.
با توجه به شكست هاي متعدد اوباما در برنامه هاي سياسي واقتصادي از پيش اعلام شده اش آيا وال استريت كه معترضان اعلام كرده اند فعلا قصد ندارند آن جا را ترك كنند، به التحرير ديگري براي بيان اعتراض هاي آمريكايي تبديل مي شود؟
|
*******************************************************************************************************
مرگ بر آمریکای جنایتکار و آل خلیفه و آل سعود و آل مروان ، مرگ بر اسرائیل غاصب و انگلیس جبار و کل ابرقدرت های پرورش دهنده ، سازنده و صادر کننده تروریست و تروریسم به کشورهای مظلوم و ستم دیده منطقه خاورمیانه و جهان پهناور هستی . درود بر کشورهایی از جهان که خود را پاک و آری از جنگ و صلاح های هسته ای و تروریست و تروریسم کرده اند ، زنده باد یاد و خاطره تمامی شهدای اسلام از صدر تا کنون و تا آینده جهان ، پاینده باد اسلام و مسلمین جهان ، پیروز باد انقلاب اسلامی خاورمیانه ، برقرار باد پرچم حضرت مهدی صاحب الزمان ( عج ) بر فراز قله عدل و عدالت و امامت و رهبری و هدایت بشری ، پیروز و موفق و سربلند باد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رهبریت حضرت آیت اله العظمی خامنه ای دامت ظله عالی ، در سطح جهان و جهانیان در ابعاد و عرصه های وسیع جهاد اقتصادی ، فرهنگی و فیزیکی و هسته ای و نانو تکنولوژی و پزشکی و موشکی و دفاعی و پدافند عامل و غیر عامل در بازدارندگی و ............... انشاالله ....
من الله توفیق
مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (Privacy policy)آمادگی دریافت
(هر گونه پیشنهاد ، انتقاد ، راهنمایی....از طریق صندوق صوتی 00989350001400
دیتا مسیج سنتر را دارد) esarm.iran.ir
من ا...توفیق
ان تنصرالله ینصرکم ویثبت اقدامکم
من الله توفیق مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy)
esarm.twitter.ir
http:// www.gheraati.abdolsamad@iran.ir( privacy policy)
آدرس اصلي سايت ايثار و مقاومت عبدالصمد قرائتي( privacy policy) در ياهو
http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en
http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir
sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir
  
www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat
www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat
POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910
YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin
http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html
http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html
http://m.google.com/static/en/privacy.html
gheraati.abdolsamad@gmail.com
adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com
Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com
www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com
http://www.support.microsoft.com/kb/318380/
MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/
post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com]
postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889
sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/
Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir# http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm
vpinfo@vpk.ee;rss sitemap mapUSA
http://www.president.ir/fa/?Art ID=26889/&rewrite=74&vt=194398649

sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir
|