عنوان 108700: رقابت رامني و اوباما در مسابقه وفاداري به صهيونيستها +آمریکایی ها چطور رای دادند+گزارش تصویری + گزارش تصویری از آغاز رایگیری انتخابات آمریکا + اوباما برنده انتخابات ریاست جمهوری امریکا شد+ حق با احمدی نژاد است آقای اوباما
رقابت رامني و اوباما در مسابقه وفاداري به صهيونيستها
 


يک کارشناس سياست خارجي گفت: رؤسای جمهور آمریکا عملاً با پشتیبانی، حمایت و تأیید صهیونیسم بینالملل انتخاب میشوند، از همین رو شعارهای کاندیداها در راستای اظهار ارادت به غده سرطانی منطقه است.
مصطفی قوام در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به انتخابات رياست جمهوري آمريکا و نقش لابي رژيم صهيونيستي در اين عرصه تصريح کرد: رؤسای جمهور آمریکا عملاً با پشتیبانی، حمایت و تأیید صهیونیسم بینالملل انتخاب میشوند، از همین رو شعارهای کاندیداها در راستای اظهار ارادت به غده سرطانی منطقه(اسرائيل) است.
وي با بیان اینکه هر دو کانديداي انتخابات رياست جمهوري آمريکا به پشتیبانی از رژیم غاصب صهیونیستی پرداختهاند، افزود: رامنی و اوباما خود را به حفظ منافع رژيم صهيونيستي و پشتیبانی عملی، لفظی و سیاسی از آنها مقید میدانند، لذا هر دو کاندیدا سعی دارند برای اعلان حمایت و وفاداری نسبت صهيونيستها از یکدیگر سبقت بگیرند.
این کارشناس سیاست خارجی در پایان با اشاره به اینکه رويکرد اوباما در مورد حل مسئله هستهای ایران بيشتر بر مبناي مذاکره بوده، خاطرنشان کرد: با وجود این امر، اوباما مانند هر شخص دیگری سعی دارد در مذاکرات هستهاي با کشورمان امتیازگیری کند اما به گفتگو و ديپلماسي نیز تمایل دارد.
*********************************************************************
آمریکایی ها چطور رای دادند+گزارش تصویری

پنجاه و هفتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که پرهزینه ترین انتخابات این کشور لقب گرفته است پایان یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، با پایان یافتن پنجاه و هفتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، شبکه های تلویزیونی آمریکا از پیروزی قطعی اوباما خبر دادند. باراک اوباما با کسب قطعی 303 رأی از آراء الکترال کالج رئیس جمهور آمریکا شد و میت رامنی رقیب وی نیز دویست و سه رأی از آراء الکترال را از آن خود کرد.
اوباما با کسب این تعداد رأی الکترال برای دومین دوره رئیس جمهور آمریکا شد. برای پیروزی هر نامزد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، کسب 270 رای الکترال از مجموع 538 رای الکترال لازم است. باراک اوباما همچنین پنجاه درصد آراء رأی دهندگان و میت رامنی چهل و نه درصد آراء رأی دهندگان را به دست آورده است. اوباما پیروزی خود را به طرفدارانش تبریک گفت.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در بسیاری از ایالت ها با حاشیه هایی همراه بود و خرابی دستگاه های شمارش آرا در برخی ایالات شائبه تقلب در این دوره از انتخابات را قوت بخشید.
در ایالت پنسیلوانیا در ساعات اولیه رای گیری - دستگاه های شمارش آرا- آرای اوباما را به نام میت رامنی ثبت می کردند که این مسئله باعت با اعتراض رای دهندگان مواجه شد.
در واشنگتن دی سی هم بی نظمی های ایجاد شده باعث شد تا تعداد زیادی از رای دهندگان به علت معطل شدن به مدت طولانی، از رای دادن منصرف شوند . برخی می گویند چون اکثر سیاه پوستان در این منطقه طرفدار اوباما هستند این کار حساب شده و برای منصرف کردن مردم برای شرکت در انتخابات صورت گرفته است.
حضور مردم مناطق توفان زده ایالت های نیویورک و نیوجرسی هم کم رنگ تر از دوره های قبل بود. گفته می شود بیش از 60 میلیون نفر از واجدین شرایط در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت نکردند.








********************************************************************************
گزارش تصویری از آغاز رایگیری انتخابات آمریکا
به گزارش فارس، رأیگیری برای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در یکی از روستاهای شمال ایالت «نیوهمپشایر» اوایل صبح امروز به وقت تهران آغاز شد. این درحالیست که در بعضی دیگر از ایالتهای از روز گذشته رای گیری آغاز شده است؛
*********************************************************************
اوباما برنده انتخابات ریاست جمهوری امریکا شد


براساس شمارش آرا، باراک اوباما نامزد حزب دموکرات ها در انتخابات 2012 امریکا پیروز شده است.
شمار آرا نشان می دهد که آقای اوباما توانست 275 رای را کسب کند تا بتواند برای چهار سال دیگر به کاخ سفید باقی بماند.
میت رامنی رقیب او، 203 رای را بدست آورد.
در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا، باراک اوباما توانست با دست آوردن آرای لازم برای مدت چهار سال دیگر وارد کاخ سفید شود.
براساس قانون اساسی امریکا، هر نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید 270 رای را بدست آورد تا بتواند وارد کاخ سفید این کشور شود.
در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، دو حزب مطرح و صاحب اقتدار(جمهوری خواه و دموکرات ها) با هم رقابت کردند.
در امریکا فرد نامزد در نتیجه انتخابات درون حزبی در ایالت های پر جمعیت این کشور و سپس برای مبارزات 8 ماهه با حریف انتخاباتی اش به رقابت می پردازد.
در صورتی که نامزدان پس از اعلام نتایج رای گیری نتوانند 270 رای التراکالج را اخذ کنند به دور دوم خواهند رفت.
پس از دور دوم، اکر انتخابات سرنوشت نامزدان را تعیین نتواند، انتخاباب رییس جمهور به دوش کنگره این کشور خواهد بود.


باراک اوباما در دو ایالت کلیدی ویسکانسین و نیوهمپشایر پیروز شد و در دو ایالت میشیگان و پنسیلوانیا که میت رامنی امید به کسب پیروزی داشت نیز بیشترین رای را به دست آورده است
بیشتر مردم در چندین ایالت در شمال شرقی امریکا به باراک اوباما رای دادند و میت رامنی نیز در ایالتهای محافظه کار جنوب که به طور سنتی طرفدار جمهوریخواهان هستند، برنده شده است.
پیشتر، اعضای ستاد انتخاباتی آقای رامنی در ایالت مهم نوادا اعلام کردند که اوضاع در این ایالت چندان به سود آقای رامنی نیست.
در انتخابات امروز میلیونها آمریکایی شرکت کردند و میزان حضور مردم در این دور از انتخابات در مقایسه با دور گذشته چشمگیر خوانده شده است.


************************************************************************
حق با احمدی نژاد است آقای اوباما

دیپلماسی ایرانی : خجالت آور است که حذرهای باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا در سخن گفتن از سیاست خارجی در کمپین انتخاباتی اش تبدیل به ابزاری برای مسخره شدن وی در سخنان همتای ایرانی اش در حاشیه های مجمع عمومی سازمان ملل شد. احمدی نژاد در گفتگویی که روز یکشنبه گذشته انجام داد در این خصوص گفت: من اعتقاد دارم که برخی محورها و مسائل اصلی باید مجددا پس از خارج شدن آمریکا از آب و هوای انتخاباتی مورد بازبینی قرار بگیرند.
به نظر می رسد که در این یک مورد خاص باید سخنان احمدی نژاد را تایید کنم. تنها شش هفته به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده و به نظر می رسد که ملودی کمپین انتخاباتی اوباما چیزی در مایه های همان آهنگ قدیمی است که می خواند: بگذار دنیا پی کارش برود.
شاید این سیاست هوشمندانه باشد اما اتفاق خوشایندی نیست: به گونه ای که این کمپین انتخاباتی پیش می رود اندک اندک چیزی به اسم سیاست خارجی باقی نمی ماند.
ایران به خوبی دریافته که امریکایی ها، پرونده همه چیز را تا پایان روز ششم نوامبر سال 2012 بسته اند. عضو گروه 1+5 می داند که کاخ سفید به دنبال هیچ معامله ای تا پس از این تاریخ نیست . علاوه بر این باراک اوباما مایل نیست با امتیاز دادن به ایران به نوعی وجهه خود را در آستانه انتخابات ضعیف نشان دهد. بر همین اساس است که گفتگوها با ایران که ماه می گذشته آغاز شده بود به نوعی متوقف شده است.
محمود احمدی نژاد و همراهانش در جریان سفر به نیویورک به نوعی برای توافق با امریکا چراغ سبز نشان داده و به نوعی تلویحی تاکید کردند که می توانند با توقف غنی سازی اورانیوم پیش از 5 درصد موافقت کنند. آیا این مساله دقیقا همان چیزی نیست که امریکا و اسرائیل به دنبال آن بودند؟ بله این عالی است اما ببخشید ایرانی های عزیز ما بعدا برمی گردیم !
آیا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی می تواند دست خود را از روی ماشه تا پس از انتخابات ریاست جمهوری بردارد؟ کاخ سفید امیدوار است که وی این توانایی را داشته باشد. اما یک نفر باید فکری برای اصلی ترین تامین کننده مالی کمپین انتخاباتی میت رامنی کاندید جمهوری خواهان ، بکند.
استراتژی دراز مدت اوباما برای منطقه با سیاستی که وی در قبال مصر و دیگر کشورهای تجربه کننده بهار عربی اتخاذ کرد، مشخص شد. امریکا برای کمک به دولت محمد مرسی در مصر وجه مالی هنگفتی را اختصاص داده است. اما شما در این حال و هوای انتخاباتی چندان در این خصوص نمی شنوید. علاوه بر این در خصوص افزایش کمک های امریکا به مخالفان بشار اسد در سوریه هم چندان در رسانه های امریکایی سخنی به میان نمی آید. یا جنگ در یمن و حتی مباحث امنیتی در عراق. با وجود آنکه اوباما در سخنان خود در مجمع عمومی به نام سفیر کشته ایران امریکا در لیبی اشاره کرد اما باز هم مبارزه های دولت لیبی با گروه های شبه نظامی در راس اخبار در امریکا قرار نمی گیرد. گفته می شود که القاعده در لیبی به دنبال به راه اندازی چیزی شبیه به انتفاضه است. درست همان نوع جهادی که ایمن الظواهری رهبر این گروه مدتهاست در حال تبلیغ برای آن است. اما اگر از امریکایی ها در این خصوص سوال کنید ، متوجه خواهید شد که اطلاعات چندانی در دست ندارند.

حقیقت این است که دولت اوباما مبلغ هنگفتی را هزینه کرد تا به همگان در امریکا بفهماند که ریشه های القاعده با کشته شدن اسامه بن لادن خشکانده شده است . اکنون اگر سخنان الظواهری و تلاش عده ای برای جامه عمل پوشاندن به آن هویدا شود بی شک برای آقای رئیس جمهور در آب و هوای انتخاباتی بد خواهد بود.
قطعا اصلی ترین مساله که در جریان این انتخابات نادیده گرفته شد، بحث جنگ در افغانستان است. این ماه همزمان است با پایان برنامه تهاجمی که امریکایی ها در افغانستان از سال 2009 آغاز کردند، است. با پایان این بازه زمانی ، سربازان به حالت اولیه خود که همان 68 هزار نیروی موجود بود برمی گردند. با چه سرعتی می توان از این تعداد تا سال آینده کاست.برای این موضوع هم بی شک تا پس از انتخابات ، پاسخی نخواهد بود. ژنرال جان آلن که فرماندهی نیروهای امریکایی در کابل را عهده دار است اعتقاد دارد که این روند حداقل 6 هفته به درازا خواهد انجامید.
شاید بهترین مصداق بر ادعاهای بالا ، سخنان شخص اوباما در دیدار با دمیتری مدودف در ماه مارس باشد . باراک زمانی که گمان می کرد میکروفون ها خاموش هستند زمزمه وار به دمیتری گفت: این آخرین انتخابات من است لطفا تا آن زمان صبر کنید و سپس من توانایی انعطاف نشان دادن های بیشتر را خواهم داشت.
استراتژی حذر از هرگونه بحث های چالشی در خصوص سیاست خارجی می تواند به بازانتخاب اوباما کمک کند. اما وی با این استراتژی در حقیقت کشور را از تحقیقی که نیازمند آن است محروم می کند. علاوه بر این اوباما با عدم ارائه توضیحات کافی در خصوص سیاست خارجی در حقیقت فرصت خودنمایی از خویش را در دور دوم به عنوان رئیس جمهوری موفق در حوزه دیپلماسی، می گیرد.

نظرات شما عزیزان:
|