تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سايت ايثار و مقاومت (privacy. policy ) و آدرس esarm.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
بازدید امروز : 190
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 191
بازدید ماه : 264
بازدید کل : 146448
تعداد مطالب : 800
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1
Rbiter.com”>
عنوان 100200 : هدایت مذاکرات هسته ای در دستان رهبری + چند خبر دیگر
عنوان 100200 :هدایت مذاکرات هسته ای در دستان رهبری + متن پیام مقام معظم رهبری به مجلس نهم+ تصاویر حواشی جالب افتتاح مجلس نهم + دست لاریجانی و حدادعادل در دستان سیدحسن خمینی
سرانجام پس از وقفه 15 ماهه در شروع دوباره مذاکرات هسته ای، اکنون شاهد تدبیر مقام معظم رهبری و پیشبرد بحث طلبگی علمای شیعه هستیم که سبب شد با اقدام و توصیه های مقام معظم رهبری، نحوه مذاکرات ایران و 1+5 و روش راهگشا در این زمینه با توجه بیشتری همراه شود و در نتیجه . . .
بولتن نیوز: وقتی که منطق طلبگی علمای شیعه، قادر به حل کردن بزرگترین معضلات بشری است، هدایت و رهبری مذاکرات هسته ای توسط علما و بزرگان مذهبی، نیز می تواند کورترین گره های به وجود آمده در موضوعات مختلف و سیاست خارجی را باز کند و راه حل مناسبی را برای پیگیری منافع ملی و بازکردن گره ها و حل مشکلات ارائه دهد و پس از 15 ماه عدم مذاکره ایران و غرب، اکنون با توجه به نظرات ایران، مذاکرات به پیش می رود.
چندی قبل، در حاشیه مذاکرات و قبل از برگزاری کنفرانس استانبول، کارشناسان دو طرف وهمچنین مسوولان سیاست خارجی و تیم مذاکره کننده هسته ای 1+5 با استناد به فتوای مقام معظم رهبری، مبنی بر حرام بودن سلاح وبمب اتمی از نظر فرامین اسلامی، اعلام کردند که ایران این نکته مهم را مطرح کرده که به دنبال انرژی صلح آمیز هسته ای است و بمب وسلاح اتمی را حرام می داند، در نتیجه محور مذاکرات می تواند در چارچوب همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی و ان پی تی به پیش می رود.
این دور اندیشی و تدبیر برای منافع ملی و امت اسلامی و ملت شیعه، که توسط علمای اسلام و شیعه مورد توجه است و همچنین توصیه های مقام معظم رهبری در مورد روش مذاکرات هسته ای، امروز نتیجه داده و محور همکاری با آژانس مورد توافق دو طرف قرار گرفته و نشان دهنده موفقیت ایران در تعیین محورها و دستور کار مذاکرات است وامید است که به این روش خردمندانه، کشورهای غربی قادر به اعمال فشار و تحمیل نظرات غیر منطقی آمریکا و اسرائیل نباشند و بااحترام به حقوق هسته ای ایران، مذاکرات را به پیش ببرند.
در زمانی که حسن روحانی و تیم حامی او مذاکرات هسته ای ایران را به عهده داشتند، عملاً مذاکرات با آلمان و فرانسه و انگلیس با نظریات کارشناسی آنها پیگیری و ادامه می یافت و تمامی استراتژی و تاکتیک های بکار گرفته شده نیز از سوی تیم کارشناسی حسن روحانی و نقطه نظرات انها به پیش می رفت.
با روی کار آمدن دولت اقای دکتر محمود احمدی نژاد، نیز نقطه نظرات و تاکتیک ها و روش ها تغییر یافت و مسیر دیگری را پیدا کرد و ثابت شد که هرگونه کوتاه آمدن در برابر غرب برای حل کردن اختلافات، یک مسیر اشتباه و یک تئوری شکست خورده است که هیچوقت نباید از این روش استفاده نمود و باید با جدیت از حقوق هسته ای ایران در چارچوب آژانس بین المللی انرژی اتمی دفاع کرد.
اما سرانجام پس از وقفه 15 ماهه در شروع دوباره مذاکرات هسته ای، اکنون شاهد تدبیر مقام معظم رهبری و پیشبرد بحث طلبگی علمای شیعه هستیم که سبب شد با اقدام و توصیه های مقام معظم رهبری، نحوه مذاکرات ایران و 1+5 و روش راهگشا در این زمینه با توجه بیشتری همراه شود و در نتیجه مسیر روشن و مناسب تر یعنی مذاکره بر اساس توافقات بین ایران و آژانس، به عنوان محور مذاکرات در دستور کار قرار گیرد تا رسیدن به توافق ها و تفاهم های بعدی بر اساس محور همکاری ایران با آژانس انجام شود.
بحث طلبگی و طی مسیر دانش آموختن در حوزه های علمیه، روش و منطقی را در انسان ایجاد می کند که از این طریق شناخت صحیح شرایط دو طرف و همچنین شناخت ترفندها و اصول مورد نظر دشمن امکان پذیر می شود و با آگاهی از ظرفیت ها و نقاط ضعف و قوت، می توان با دید باز و با توان بیشتر و جهان بینی بهتر در مذاکرات و گفت وگو ها شرکت کرد.
این موضوع شرایط را بنحوی به پیش برده که پس از 15 ماه عدم مذاکره، به یکباره نظرات ایران در مورد محورهای مذاکرات و توافق های فی مابین، از سوی غرب مورد پذیرش قرار گرفت و غرب از اینکه پس از گذشت 6 سال اکنون با ایران به توافق رسیده تا در مذاکرات 5+1 با ایران، موضوع برنامه هسته ای ایران، مورد بررسی قرار گیرد احساس پیروزی بزرگی برای خود در نظر گرفته است و همچنین از این که غرب نمی تواند نظر خود را به ایران تحمیل کند، برای ایران موفقیت محسوب می شود.
هدایت مذاکرات در مسیر توافقات ایران با آژانس بین المللی انرژی هسته ای، همان موضوع کلیدی بوده است که ایران از ابتدای شروع پرونده هسته ای خود به دنبال آن بود و اکنون با درایت مقام معظم رهبری این موضوع مهم بعنوان بحث اصلی مذاکرات مطرح شده و یقیناً آنچه که در اینده از توافقات هسته ای بدست خواهد آمد در مسیر نظرات و درخواست های ایران خواهد بود. و نشان می دهد که بحث طلبگی و تدبیر مقام معظم رهبری راهگشا و مثمر ثمر بوده است.
متن پیام مقام معظم رهبری به مجلس نهم همه قانون را فصلالخطاب بدانند تهران ــ اینجانب در دوره های گذشته ی مجلس توصیههایی را به عرض نمایندگان محترم رسانده و ادای وظیفه ی الهی را که مسئولیت آنان در این دنیای زودگذر و در پیشگاه عدل بی اغماض خداوند در نشأهی آخرت است، یادآور شده ام. اینک نیز شما نمایندگان محترم را به آن عرایض مخلصانه ارجاع میدهم.
به گزارش کردپرس، نهمین دورهی مجلس شورای اسلامی صبح یکشنبه با پیام آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد.
متن این پیام که توسط حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبری قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
گشایش نهمین دوره ی قانونگذاری در جمهوری اسلامی –به خواست خداوند حکیم و قدیر- پیام پرقدرتی است که ملّت ایران، جهان معاصر را با آن مخاطب میسازد و حقایق ماندگاری را در حافظه ی افکار عمومی ملتها ثبت میکند. پیروزی عزم ملی بر حجم انبوه دشمنی ها؛ ساختِ استوار و مستحکمِ نظام برخاسته از انقلاب اسلامی؛ نقش یگانه و بی بدیل ایمان و بصیرت در شکل دهی به مسیر زندگی و سرنوشت یک ملت؛ و آنگاه، تصویر راستین از ملتی که برای نخستین بار،مردمسالاری اسلامی را نه با زبان، که با مجاهدت دشوار خود به میدان آورده و دعوی انزوای دین از زندگی اجتماعی را باطل ساخته، از جمله ی این حقائق اثرگذار و ماندگار است.
موفقیت ملّت ایران در فرستادن این پیام روشنگر و پرمغز به افکار عمومی جهان، لطف دیگری است از سوی خدای توانا و مهربان که در طول این مسیر پرچالش، همواره یاری و رهنمایی خود را مبذول داشته و هرگز این ملت مؤمن و مجاهد را تنها نگذاشته است. با همه ی وجود، خدای عزّوجلّ را سپاس میگویم و پیشانی سپاس و ستایش بر درگاه عظمت او میسایم.
همچنین واجب میدانم که با دلی سرشار از تکریم و قدرشناسی، به ملّت بزرگ و تاریخسازِ ایران درود فرستم و حضورِ بهنگام آنان را در عرصه ی این آزمون که مانند همیشه، نمایشگر بصیرت و اعتماد به نفس و شناختِ درستِ زمانه بود، سپاس گویم.
و نیز وظیفه ی خویش میدانم که از مسئولان و دست اندرکاران برگزاری انتخابات در وزارت کشور و شورای محترم نگهبان و از دستگاههای کمک کننده بویژه رسانه ی ملّی و مأموران نظم و امنیت و جریانها و شخصیتهای دینی و سیاسی که هر یک به سهم خود در برپائی این حماسه ی همگانی نقش آفریدند، قدردانی و تشکر کنم.
همچنین لازم است از عموم نمایندگان مجلس هشتم و رئیس و هیئت رئیسه محترم آن، بخاطر خدماتی که در دوره ی مسئولیت خویش بر آن توفیق یافتند، صمیمانه تشکر کنم.
اکنون در طلیعهی مجلس نهم، اصلیترین توصیهی این جانب به نمایندگان محترم آن است که در جایگاه خطیری که با رأی مردم به دست آوردهاند، تنها به مسئولیت الهی و اَدای وظیفه ی سنگین نمایندگی از ملّت بیندیشند و انگیزه ها و حُب و بُغضهای شخصی و گروهی و طائفی و محلی را در قانونگذاری که مهمترین وظیفه ی مجلس شورای اسلامی است و نیز در نظارت بر اجرای قانون و البته نیز در موضعگیریهایی که فضای کشور را تحت تأثیر قرار می دهد، دخالت ندهند. در صدر این همه،قانون قرار دارد. قانون باید کارآمد، روزآمد، شفاف، معطوف به نیازهای عمومی و تأمین کننده ی منافع ملی باشد. در دهه ی پیشرفت و عدالت، همه ی قوانین باید به تحقق این دو شاخص عمومی کمک کند و با نگاه بلندمدت، گسترهئی هر چه طولانی تر و پهناورتر داشته باشد. اولویتهای کشور باید احصاء شود و جایگاه شایسته را در اهتمام به قانونگذاری بیابد.
مجلس شورای اسلامی یک رکن اساسی کشور و نظام اسلامی است؛ همه ی آنچه در نظام اسلامی برجسته و شاخص است باید در مجلس تبلوُر و انعکاس یابد؛ ایمان، شجاعت، پیشگامی، ایستادگی بر مبانی نظام، ایستادگی در برابر دشمنان، روزآمدی و نوآوری، وحدت و انسجام ملی، کار و تلاش فداکارانه، به میدان آوردن همهی ظرفیت فردی و جمعی، نشانههایی است که میتوان یک مجلس موفق را با آن شناسایی کرد.
همکاری حقیقی و صمیمی با قوای دیگر و پرهیز از چالشهای ناموجّه نیز یک شاخص مهم دیگر و دارای سهمی تعیین کننده در اتحاد ملّی است، که دلسوزان کشور همواره بر آن پای فشرده و منافع عمومی و وجاهت چهره ی ملّت ایران در چشم جهانیان را در گرو آن دانسته اند. این توصیه عیناً به دیگر قوای کشور و همه ی اشخاص و نهادهای مسئول نیز متوجه است. همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند.
اینجانب در دوره های گذشته ی مجلس توصیههایی را به عرض نمایندگان محترم رسانده و ادای وظیفه ی الهی را که مسئولیت آنان در این دنیای زودگذر و در پیشگاه عدل بی اغماض خداوند در نشأهی آخرت است، یادآور شده ام. اینک نیز شما نمایندگان محترم را به آن عرایض مخلصانه ارجاع میدهم.
در پایان با سلام و تحیات بر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و دیگر پیامبران و بر امامان معصوم علیهمالسلام و بر حضرت ولی الله اعظم روحی فداه، و نیز با درود بر ارواح طیبه ی شهیدان و روح مطهر امام شهیدان، سخن را به انجام میرسانم و توفیق و هدایت و یاری خداوند را برای همه ی شما مسألت می کنم.
جلسه افتتاحیه بهارستان نهم در ساعت ۸:۴۲ صبح امروز ۷ خرداد همزمان با روز مجلس با نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.
خبرگزاری فارس: حضور منتخبان مجلس نهم در حرم مطهر امام خمینی برای تجدید میثاق با آرمانهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران بیحاشیه نبود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، منتخبان مجلس نهم امروز یکشنبه بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه این مجلس به بهشتزهرا رفتند و به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کردند.
منتخبان مجلس نهم سپس در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضور یافته و با آرمانهای امام راحل نیز تجدید میثاق کردند.
منتخبان ملت همچنین نماز ظهر و عصر را به امامت حجتالاسلام سیدحسن خمینی اقامه کردند و پس از آن حجتالاسلام خمینی در جمع منتخبان مجلس نهم سخنرانی کرد.
پس از سخنرانی سیدحسن خمینی، منتخبان مجلس نهم با وی احوالپرسی و دیدهبوسی کردند.
هنگام خروج منتخبان ملت از حرم امام راحل، علی لاریجانی و غلامعلی حدادعادل و سیدحسن خمینی در حالی در کنار هم از حرم خارج شدند که لاریجانی در سمت راست و حدادعادل در سمت چپ سیدحسن خمینی حضور داشتند و دستشان در دستان سیدحسن بود.
البته چند قدم جلوتر جای حدادعادل و لاریجانی عوض شد و حداد در سمت راست و لاریجانی در سمت چپ سیدحسن خمینی قرار گرفتند.
رییس و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری روز پنجشنبه با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با آرمانهای بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق كردند.
http://www.wikimediafoundation.org/wiki/privacy_policy&ei=kd33toinfovk_abwoon2dq&ct=np&whp=3489شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در ویکی مدیا