پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا:برنامه زمزم احكام رادیو معارف در ایام نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سعی كرده با استفاده از كارشناسان حوزوی به سوالات مخاطبان خود پیرامون انتخابات پاسخ دهد. به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا به نقل از شبستان، متن سوالات و پاسخ های حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده، بر اساس نظرات مقام معظم رهبری به شرح زیر است : 1- با توجه به اینكه انتخابات نقش مهمی در زندگی ما دارد آیا شركت در انتخابات واجب است ؟ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده: به نظر حضرت آقا برای كسانی كه شرایط را دارند و امكان شركت در انتخابات برای آنها وجود دارد؛ واجب است. 2- به چه كسانی باید رای بدهیم آیا آزادیم كه به هركسی رای بدهیم یا باید به مسائلی توجه داشته باشیم؟ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده در پاسخ به این سوال گفت: افرادی كه شورای نگهبان صلاحیت آنها را تایید كردند صلاحیت نمایندگی را دارند اما به حكم عقل، بین صالح و اصلح، اصلح باید انتخاب شود. 3- صحبت كردن در مورد كاندیدای انتخاباتی تهمت و غیبت محسوب می شود یا خیر؟ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده: صحبت كردن به معنای مشاوره و استفاده از فكر دیگران یا مشاوره دادن به دیگرانی كه می خواهند رای بدهند در حدی كه در انتخاب آن فرد تاثیر دارد غیبت و تهمت محسوب نمی شود اما آن مواردی كه تاثیری ندارد و ربطی ندارد به این موضوع غیبت است و گاهی هم ممكن است تهمت باشد بنابراین افراد مراعات كنند اگر در مورد نامزدها هم صحبت می كنند صحبت های نامربوط نباشد یعنی مربوط به خود نامزد باشد ثانیا مربوط به موضوع انتخاب باشد یعنی فردی كه می خواهد وكیل مردم شود و از مسائل دیگر كه گاهی جزء اسرار زندگی افراد هست از بیان آنها بپرهیزند كه گاهی غیبت و گاهی هم تهمت و جزو گناهان كبیره است و درج درسایت هم همین حكم را دارد بنابراین مقلدان مراعات كنند. 4- نامزدهایی كه برای انتخابات شدن شام می دهند یا هزینه های آنچنانی می كنند آیا مصداق اسراف دارد ؟ حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده: بعضی از موارد ممكن است اسراف هم باشد؛ گاهی مواقع اسراف نیست اطعام است. افراد باید متوجه این نكته باشند كه اطعام جزء شرایط منتخب نیست باید ببینیم خود فرد آیا صلاحیت دارد یا ندارد صلاحیت به همان معنای اصلحی كه گفته شد باید دید اصلح است یا خیر. 5- استفاده از بیت المال برای تبلیغات انتخاباتی چه حكمی دارد؟ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده: استفاده از بیت المال چه برای تبلیغات انتخاباتی و یا غیر انتخاباتی حتی برای تبلیغات دینی كلاً باید برحسب قوانین باشد یعنی مقرراتی برای مصرف بیت المال و اموال دولتی مشخص شده است و خلاف آن هم شرعا حرام است و موجب ضمان هم است. كسی كه خرج كند ضامن است و باید جبران كند و به این معنا نیست كه خرج می كنیم بعدا هزینه آن را می پردازیم نه، اصل كار خلاف است. 6- مقام معظم رهبری شركت در انتخابات را واجب دانستند انتخابات اصلح را هم واجب دانستند در بحث انتخاب اصلح شروط دیگری هم هست؟ بعضی می گویند در انتخاب اصلح مقبول جامعه هم مطرح است آیا انتخاب اصلح قیدی دارد یا خود انتخاب اصلح از دید فرد مهم است ولو اینكه هیچ كس به آن رای ندهد؟ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده: مقبول جامعه بودن یا نبودن از همان رای مردم مشخص می شود. كه آیا مقبول هست یا خیر . شهرت افراد دلیل اصلح بودن ایشان نمی شود ممكن است كسی مشهور باشد ولی اصلح نباشد یا یك كسی مشهور نباشد ولی اصلح باشد سعی كنید به اصلح رای بدهید ولو انكه آن فرد شهرتی بین مردم نداشته باشد.

ملاکهای حضرت امام (ره) برای نماینده اصلح
1- دیانت و دینداری: نخستین شرط حضرت امام (ره) برای نماینده اصلح، دیانت و دینداری است چرا که از منظر آن بزرگوار اگر نمایندهای مقید به مسائل شرع مقدس باشد میتواند برای کشوری که مردمش متدین و مومن هستند کار کند و در غیر اینصورت نه خواهد توانست اولویتهای جامعه اسلامی را درک کند و نه بیقیدیش اجازه فعالیت دلسوزانه و خالصانه را به وی خواهـــد داد. از دیگر عوارض نماینده غیر متعهد به اسلام و قانون اساسی، ترجیح منافع شخصی بر مصالح عمومی کشور میباشد. برهمین اساس امام راحل (ره) در جملهای تکان دهنده این تقاضا را مطرح میسازند که «من متواضعانه از شما میخواهم که حتیالامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمایید و اشخاص اسلامی، متعهد، غیر منحرف از صراط مستقیم الهی را در نظر بگیرید و سرونوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند. حضرت امام (ره) در عبارت صریحتری نیز بر مقوله تدین تأکید ورزیده و از مردم خواسته بودند تا «کوشش کنند که وکلای صالح متدین بفرستند» و همچنین اظهار امیدواری کرده بودند «امیدوارم همین طور هم بشود برای اینکه مملکت ما همه متدینند اکثراً، و وکیل متدین تعیین میکنند.» از نظر آن مرحوم اگر وکلا و نمایندگان متدین باشند «آن وقت این مسائل همهاش حل میشود.»
2- وفاداری به قانون اساسی دومین ویژگی نماینده اصلح از نقطه نظر بنیانگذار جمهوری اسلامی، وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی به عنوان منشور ملت ایران میباشد و کسانی که با گرایش به چپ (شرق) یا راست (غرب) نسبت به اساس یا بخشی از قانون اساسی نقد و انتقاد دارند نباید در مسئولیت بزرگ نمایندگی مردم در مجلس قرار گیرند. از همین رو معمار بزرگ انقلاب اسلامی انتظار دارند مردم در انتخاب نماینده برای مجلس با مطالعه و دقت عمل نموده و به سوابق آنها در پایبندی به قانون اساسی توجه نمایند لذا به عنوان یک توقع میفرمایند: «امید است ملت مبارز، متعهد به مطالعه دقیق در سوابق اشخاص و گروهها، آراء خود را به اشخاصی میدهند که به اسلام عزیز و قانون اساسی وفادار باشند و از تمایلات چپ و راست مبراء باشند و به حسن سابقه و تعهد به قوانین اسلام و خیرخواهی امت معروف و موصوف باشند. باید ملت شریف بدانند که انحراف از این امر مهم اسلامی، خیانت به اسلام و کشور است و موجب مسئولیت عظیم است.»..................................................................................................................................................................................................
3- خدمترسانی و خدمتگزاری خدمت به خلقا... و خدمتگزاری به ملت، اصل دیگری است که از منظر حضرت امام (ره) باید در انتخابات نمایندگان مجلس مورد توجه قرار گیرد و اگر نمایندهای به این اصل اعتقادی نداشته باشد نخواهد توانست برای موکلینش مؤثر و مفید باشد و این ویژگی پس از دیانت و تعهد به قانون اساسی یک اصل ضروری است چنانچه حضرت امام (ره) تصریح میفرمایند: «مردم آنی را انتخاب بکنند که میشناسند که به این ملت خدمتگزار است و دلش برای این طبقه ضعیف میسوزد و یک اشخاصی که معروف است پیششان به امانت، به دیانت، به خدمت به مردم، آنها را تعیین کنند، باید همه تعیین بکنند.»
4- آراستگی اخلاقی هنگامی نمایندگان متدین و پایبند به قانون اساسی میتوانند به فکر خدمترسانی به مردم باشند که فضای عمومی مجلس آرام و سالم باشد و لازمه آن حضور نمایندگان متخلق به اخلاق اسلامی است. افراد کم حوصله، فاقد سعه صدر، بینزاکت و احیاناً اهل نزاع و زد و خورد بسرعت فضای مجلس را متشنج نموده و با رد و بدل نمودن سخنانی که در شأن خانه ملت نیست میتوانند مجلس را از کارکرد اصلی خود بازدارد. برهمین اساس حضرت امام (ره) توصیه فرمودند: «افرادی را انتخاب کنید که متعهد به اسلام، شرقی و غربی نباشند، بر صراط مستقیم انسانیت و اسلامیت باشند. وکیلهایی که آراسته هستند به اخلاق خوب، متعهد هستند به اسلام، وفادار هستند به کشور خودشان، خدمتگزار هستند به شما و به کشور، آن اشخاص را انتخاب کنید.»
5- شجاع مثل مدرس شجاعت و نهراسیدن از قدرتهای بیگانه یکی دیگر از شاخصههای نماینده صالح از نگاه حضرت امام (ره) میباشد که بر آن تاکید زیادی نموده و مصداق آن را مرحوم مدرس معرفی میفرمایند. اگر چه معتقدند مثل مدرس کم وجود دارد اما شجاعت و نترسیدن همچو مدرس را برای نماینده مجلس لازم دانسته و میفرمایند:«سعی کنید مثل مرحوم مدرس را انتخاب کنید، البته مثل مدرس که این زودیها پیدا نمیشود، شاید آحادی مثل مدرس باشند. کسانی را که انتخاب میکنید باید مسائل را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر روس یا آمریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسند، باید بایستند و مقابله کنند.» آگاهی به مسائل روز، برخورداری از بصیرت، دلسوز محرومان، امانتدار و خیرخواه امت از جمله سایر ویژگیهایی است که برای گزینش نماینده صالح مورد توجه حضرت امام (ره) قرار داشته و به آن توصیه فرمودهاند.
در حالی كه مدت كمی تا برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس مانده است، به بررسی دیدگاه و معیارهای رهبر معظم انقلاب در خصوص ویژگی ها و شرایط نماینده اصلح مجلس می پردازیم. آنچه در ادامه می آید، گزیده ای از سخنان ایشان در خصوص معیارهای نمایندگی مجلس قبل از برگزاری دو انتخابات مجلس هشتم و نهم است.

دكتر محمود احمدينژاد صبح امروز (سهشنبه) در مراسم افتتاح 15 هزار واحد مسكن مهر استان تهران با بيان اينكه انتخابات صحنه حضور مردم در عرصههاي مهم و اساسي اداره كشور است، اظهار داشت: اميدوارم با انتخاب ملت و حضور نمايندگان مؤمن، كارآمد و مردمي، مجلسي قوي تشكيل شود كه كمك كار و پشتيبان كشور، ملت و همراه با برنامههاي پيشرفت و سازندگي كشور باشد.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه ملت ايران 33 سال است كه صحنهگردان اصلي عرصه اداره كشور است، افزود: ملت ايران همواره نقش خود را آگاهانه و درست انجام داده و انتخابات را استفاده از حق قانوني خود براي مشاركت در اداره كشور ميدانند.
رييس جمهور با بيان اينكه مجلس جايگاه مهمي در كشور دارد، اظهار داشت: نمايندگان مردمي، دلسوز، متعهد به حقوق ملت و كارآمد ميتوانند، پشتيبان خوبي براي مديريت و برنامهريزيهاي كشور باشند و حضور چنين نمايندگاني در مجلس موجب وحدت، همدلي و همبستگي ملي خواهد شد.

******************************************************************
![[تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif]](http://www.pic.tooptarinha.com/images/fjj392b1yzwdd69pk8a.gif)
در پارک وی privacypolicy شناسه اختصاصی سرور خدماتی (سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی)
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ usaکالیفرنیا
parkway/California,94043(usa)
privacyequest@postini.com
privacypolicy شناسه ایمیل سرور اختصاصی سایت
http://www.isar.gheraati.ir/link/Dump/
پیوند سایت سامد(ریاست جمهوری)privacypolicy لینک اصلی سایت رسمی ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی
http://www.vitrin.irancell.ir/cgi-bin/Mobiweb/homepage/privacypolicy.cig
به ویترین ایرانسلprivacypolicy شناسه ورود سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی
http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en
www.esarm.ir آدرس اصلی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy )
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=www.gheraati.abdolsamad@iran.ir&profile=mobile&usermedium=tv&warning=1&vextwarning=&lang=en
http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir
ایمیل (پست الکترونیکی سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy))
http://www.wikimediafoundation.org/wiki/privacy_policy&ei=kd33toinfovk_abwoon2dq&ct=np&whp=3489شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در ویکی مدیا
http://www.google.com/m/ig?sa=n شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در (ایجیگول گوگل )
لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده + کلیه اماکن متبرکه )http://www.4jok.com/tv
لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده )http://www.4jok.com/tv http://www.takkhal.net/tv/index.htm
(esarmir@yahoo.com)
آدرس شناسه سایت ایثار و مقاومت در بانک املاک و اطلاعاتی اینترنت بین الملل
http://www.google.com /gwt/x?client=ms-samsung&source=m&u=http://www.isaar.gheraati.ir/&=wsi=1f93f0af4567de17&ei=hytptrslhptj1qbk37dndg&wsc=eb&ct=pg1&whp=30
sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir
شناسه گیم لافت مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy):
https://www.wapshop.gameloft.com/wifi/cc_action.php?mail=esarmir@yahoo.com&password=2570109282&card_holder=www.esarm.ir/card-number=...
شناسه سرچ آدرس این سایت و سایت های دیگر جهت رتبه سنجی آن در یاهو
شناسه آدرس سایت سامسونگ نیوز
http://www.m.samsung.com/in/news
http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir
http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.ir
http://www.uk.ask.com/puk
http://www.wzeu.ask.com
http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir
آدرس شناسه سرچ این سایت و سایتهای رتبه بالا در گوگل به وسیله آدرس فوق الذکر
Service:powerby http://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php
آدرس شناسه سرویس دهی (IT) در خصوص سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی به صورت (09398548897) سرچ در گوگل
http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8
آدرس سرچ این سایت و سایتهای مختلف جهت بازیابی شناسه سیمیلر پیج در گوگل به وسیله ی آدرس فوق الذکر
http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none
آدرس شناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت به وسیله ی سرچ سامسونک موبایل در گوگل
http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true
آدرس شناسه ی وب شاپ سامسونگ موبایل سرچ در گوگل
http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4
آدرس جدیدترین شناسه ی گیم لافت در وب شاپ سرچ در گول
http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir
http://www.statscrop.com/keyword-ranking-analysis/domain/osake.jpg&ei/isaar.gheraati.ir
www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat



www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat
POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feed
http://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com
http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin
http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html
http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html
http://m.google.com/static/en/privacy.html
gheraati.abdolsamad@gmail.com
adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com
Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com
www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com
http://www.support.microsoft.com/kb/318380/
MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/
post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com]
postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889
sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/
Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm
www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat



www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat