جنبش مردمي وال استريت را اشغال كنيد كه در هفدهم سپتامبر از نيويورك آغاز شد و آرام آرام به بيش از 70 شهر ديگر آمريكا از جمله بوستون، شيكاگو، سانفرانسيسكو، لس آنجلس و حتي واشنگتن نيز گسترش يافت، هم اكنون حمايت بسياري از روشنفكران، نويسندگان، هنرمندان و برخي سياستمداران آمريكايي را نيز به خود جلب كرده است كه هر يك با توجه به ديدگاه و يا منافع خاص خود از جنبش مردمي حمايت مي كنند.
حاميان جنبش تسخير وال استريت
به نوشته سايت تحليلي هافينگتون پست در 22 مهر ماه جاري(14 اكتبر) "اسلاوي ژيژك" فيلسوف اسلوونيايي يكي از افراد سرشناسي است كه در جمع تظاهركنندگان وال استريت به ايراد سخناني در دفاع از اين جنبش مردمي و زير سوال بردن دولت سرمايه داري آمريكا پرداخته است.
وي در بخش هايي از سخنان خود خطاب به جمع تظاهر كنندگان گفت: آن ها (دولت آمريكا) ما را خيال پرداز مي نامند. اما خيال پردازانِ واقعي كساني هستند كه فكر مي كنند اين سيستم مي تواند براي مدت نامعلوم به همين شكل ادامه پيدا كند. ما خيال پرداز نيستيم.
"ما داريم آن ها را از خواب خوششان كه دارد به يك كابوس تبديل مي شود بيدار مي كنيم. ما چيزي را نابود نمي كنيم. ما تنها شاهدِ آن هستيم كه چه طور سيستم، خودش را نابود مي كند."
ژيزك در ادامه سخنان خود افزود: يك خطر وجود دارد. ما نبايد شيفته خودمان شويم. ما اين جا روزهاي خوشي را كنار سايت تحليلي هافينگتون پست در اكتبر 14 هم مي گذرانيم. اما يادمان نرود! كارناوال هاي شادي زودگذرند. آن چه كه مهم است اتفاقي است كه روز بعد مي افتد.
" زماني كه ما به زندگي عادي بر مي گرديم. آيا آن زمان تغييري رخ داده است؟ من نمي خواهم كه شما اين روزها را به ياد بياوريد و بگوييد آه! ما جوان بوديم! چه روزهاي زيبايي بود! يادمان باشد كه پيام اصلي ما اين است: ما حق داريم به جايگزين ها فكر كنيم. ما بايد صبر داشته باشيم. تنها چيزي كه من از آن مي ترسم اين است كه يك روز به خانه هاي مان برويم، سالي يك بار يكديگر را ملاقات كنيم و نوستالژيك وار اين روزها را به ياد آوريم. بياييد به يكديگر قول بدهيم كه اين اتفاق نمي افتد. ما مي دانيم كه مردم، اغلب نسبت به چيزي اشتياق دارند اما واقعا آن را نمي خواهند. بياييد نترسيم و چيزي را كه به آن اشتياق داريم واقعا بخواهيم. ممنونم از شما."
به گزارش روزنامه فايننشال تايمز، جوزف استيگليتز اقتصاددان برجسته و برنده جايزه نوبل اقتصادي، سوزان ساراندون بازيگر مشهور، مايكل مور مستندساز منتقد و نوام چامسكي انديشمند آمريكايي از ديگر افراد مشهوري هستند كه هم اكنون به كمپين اعتراضي مردم آمريكا نسبت به نظام سرمايه داري حاكم در اين كشور پيوسته اند.
از جمله ديگر مشاهيري كه به اين اعتراضها در آمريكا پيوستهاند مي توان به چند خواننده و آهنگساز نيز اشاره كرد. "كورنل وست" استاد برجسته دانشگاه پرينسون و يك فعال سياسي و همچنين "مارك روفالو" نويسنده، كارگردان و بازيگر نيز در ميان معترضان آمريكايي حضور يافتند. همچنين يكسري از شخصيت هاي مشهور آمريكايي نيز در صفحههاي شخصي فيس بوك و تويترشان از جنبش اعتراضي در آمريكا حمايت كردهاند.
به گفته روزنامه مذكور جوزف استيگليتز در جمع معترضان در نيويورك در سخناني گفت كه شرايط فعلي اقتصاد آمريكا همچون يك "اقتصاد ويران شده" است.
"اريك فونر" يك استاد برجسته دانشگاه كلمبيا نيز كه به معترضان آمريكايي پيوسته، گفت: فكر ميكنم جنبش مخالفان در آمريكا نشان دهنده خشم و نااميدي از عملكرد دولت هاي جورج بوش و باراك اوباما است. اين استاد دانشگاه تصريح كرد كه قرار است اساتيد برجسته ديگري در آمريكا به موج اعتراضهاي مردمي در شهرهاي مختلف بپيوندند.
"ديويد گرائبر" يكي ديگر از اساتيد دانشگاه در آمريكا كه از جنبش اشغال وال استريت حمايت كرده، اظهار داشت: معناي واقعي دموكراسي اين است كه مقامات بايد پاسخگوي عملكردشان باشند.
روزنامه واشنگن پست يكي ديگر از رسانه هاي آمريكايي است كه از پيوستن صدها نويسنده به قيام وال استريت خبر داد. به گزارش اين روزنامه؛ اين نويسندگان خواستار ايجاد تغيير در نظام نابرابر اقتصادي و اجتماعي در ايالات متحده آمريكا شدند.
اين نويسندگان در بيانيهاي كوتاه اعلام كردند كه حمايت و پشتيباني خود را از جنبش مردمي وال استريت كه بدون هيچ سازماندهي و كاملا مردمي شكل گرفته اعلام ميكنيم و اميدواريم ديگر نويسندگان، هنرمندان و منتقدان آمريكايي نيز به جمع ما بپيوندند.
در فهرست امضا كنندگان اين بيانيه نام نويسندگان مشهوري از جمله "دورتي آليسون" نويسنده و منتقد ادبي و خالق رمانهاي "پوست" و "زنان؛ كساني كه از آنها متنفرم"، "نيل گيمن" نويسنده آمريكايي ژانر علمي-تخيلي، "جنيفر اگان" برنده جايزه ادبي پوليتزر و خالق رمان "فرشته نگهبان" و " لائورا آبراهام" نويسنده رمان "كلوب شوهران و زنان"، "جان بير" نويسنده "سرزمين زبالهها"،" كاترين چونگم " و «نوام چامسكي» ديده ميشود.
روزنامه سوييسي "تاگس انسايگر" نيز در مطلبي با پرداختن به جنبش اعتراضي وال استريت ضمن معرفي اين جنبش به عنوان حركتي عليه كاپيتاليسم نوشت: خشم از تصميمات نجات براي بانك هاي ثروتمند، محروميت مالي اقشار پايين و دانشجويان و روش هاي پليسي دولت از جمله دلايل شكل گيري اين اعتراضات مي باشد.
نويسنده در ادامه به حمايت ها از جنبش تسخير "وال استريت" از طرف گروه هاي مختلف در آمريكا اشاره كرده و نوشت: به صورت غير منتظره اي ميليارد آمريكايي "جرج سوروس" روز دوشنبه گذشته از اين حركت هاي اعتراض آميز حمايت كرده و اظهار داشت كه من احساسات شما معترضين را مي فهمم.
در هفته سوم اعتراضات نيز اين جنبش اعتراض آميز منتظر حمايت هاي ديگري از طرف اتحاديه هاي مختلف مي باشد.
خبرگزاري رويترز هم در گزارشي به نقل از جك گولدستون، استاد سياست عمومي در دانشگاه جرج ميسون در واشنگتن دي.سي و كارشناس مسايل جمعيت شناسي، نوشت: اين پديده مي تواند مدت هاي طولاني با ما همراه باشد. وي مي افزايد ما شاهد نسلي هستيم كه ديگر نمي تواند آن چه را كه ثروتمندان غربي ديكته مي كنند، بپذيرد.
در مصر، مردم دولت حاكم را سرنگون كرده اند، اما ممكن است با دولتي كه به جاي دولت قبلي ايجاد شده است موافق نباشند و حتي اين دولت جديد را نيز سرنگون كنند. به نظر مي رسد دوران سختي فرا روي ماست. در جهان غرب، بحران در ابتدا با اعتراض هاي فيزيكي كمتري در مقايسه با آن چه انتظار مي رفت همراه بود. اما اعتراض ها و خشونت هاي فيزيكي در كشورهاي غربي نيز رو به افزايش است.
نفوذ سياست مداران در صف جنبش وال استريت
"لورنس سامرز" وزير سابق خزانه داري آمريكا يكي از افرادي است كه در يادداشتي براي هفته نامه نيوزويك، با اشاره به عملكرد ضعيف دولت كنوني در حل بحران اقتصادي، دولت باراك اوباما را در آستانه سقوط دانست. سامرز در اين يادداشت خاطر نشان كرده است كه دولت اوباما به دليل بحران اقتصادي در آستانه سقوط قرار گرفته و بايد برنامه هاي طولاني مدت اقتصادي براي رهايي از اين بحران به كار گرفته شود.
سامرز معتقد است: دولت اوباما اقدامات قابل توجهي را در زمينه اقتصادي انجام نداده است و هم اكنون ميليون ها نفر بيكار بوده و ده ها ميليون نفر با حقوق كم زندگي خود را مي گذرانند.
همچنين به گزارش رسانه ها "نانسي پلوسي" رييس سابق مجلس نمايندگان آمريكا و از چهره هاي صاحب نام حزب دموكرات اين كشور در سخناني از جنبش تسخير وال استريت حمايت كرده است.
پلوسي كه هم اكنون رياست نمايندگان دموكرات را در مجلس نمايندگان آمريكا بر عهده دارد، گفت: من از جنبش تسخير وال استريت كه از اواسط ماه سپتامبر و شهر نيويورك آغاز شده حمايت مي كنم.
رهبر نمايندگان دموكرات آمريكا در كپيتال هيل در ادامه افزود: تغيير آغاز شده و من از شعار اين معترضين حمايت مي كنم.
پلوسي با اشاره به وضعيت بد اقتصادي موجود در آمريكا نيز گفت: اين وضعيتي نيست كه مردم آمريكا قادر به تحمل آن باشند بنابراين بايد اين وضعيت تغيير كند.
سخن آخر
بر اساس گزارشي كه از سوي موسسه نظرسنجي گالوپ منتشر شده است، 81 درصد از مردم آمريكا از روشي كه دولتمردان واشنگتن در اداره كشور اتخاذ كرده اند، رضايت ندارند.
نظرسنجي موسسه گالوپ بالاترين ميزان نارضايتي مردم آمريكا از روش اداره امور اين كشور از چهل سال پيش تاكنون را نشان مي دهد.
اين نظرسنجي همچنين نشان مي دهد 82 درصد مردم آمريكا از عملكرد كنگره اين كشور ناخشنودند، البته نارضايتي عمومي در آمريكا به مقاماتي كه از طريق انتخابات تعيين مي شوند، محدود نمي شود بلكه 53 درصد شركت كنندگان در اين نظرسنجي به صاحبان مشاغل دولتي نيز بي اعتمادند يا اعتماد اندكي دارند.
اين عوامل باعث شده است كه همراهي حتي ظاهري با جنبش مردمي براي افراد سرشناس به امري لازم تبديل شود. وجود افرادي مانند سوروس در بين صفوف تظاهركنندگان نشان مي دهد كه دست هاي پنهان حاكمان آمريكا از هم اكنون تلاش خود براي متلاشي كردن جنبش آغاز كرده اند.
*******************************************************
![[تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif]](http://www.pic.tooptarinha.com/images/fjj392b1yzwdd69pk8a.gif)
مرگ بر آمریکای جنایتکار و آل خلیفه و آل سعود و آل مروان و عبدالله صالح و معمرقذافی ونامبارک مرگ بر اسرائیل غاصب و انگلیس جبار و کل ابرقدرت های پرورش دهنده ، سازنده و صادر کننده تروریست و تروریسم به کشورهای مظلوم و ستم دیده منطقه خاورمیانه و جهان پهناور هستی . درود بر کشورهایی از جهان که خود را پاک و آری از جنگ و صلاح های هسته ای و تروریست و تروریسم کرده اند ، زنده باد یاد و خاطره تمامی شهدای اسلام از صدر تا کنون و تا آینده جهان ، پاینده باد اسلام و مسلمین جهان ، پیروز باد انقلاب اسلامی خاورمیانه ، برقرار باد پرچم حضرت مهدی صاحب الزمان ( عج ) بر فراز قله عدل و عدالت و امامت و رهبری و هدایت بشری ، پیروز و موفق و سربلند باد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رهبریت حضرت آیت اله العظمی خامنه ای دامت ظله عالی ، در سطح جهان و جهانیان در ابعاد و عرصه های وسیع جهاد اقتصادی ، فرهنگی و فیزیکی و هسته ای و نانو تکنولوژی و پزشکی و موشکی و دفاعی و پدافند عامل و غیر عامل در بازدارندگی و ............... انشاالله ....
من الله توفیق
مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (Privacy policy)آمادگی دریافت
(هر گونه پیشنهاد ، انتقاد ، راهنمایی....از طریق صندوق صوتی 00989350001400
دیتا مسیج سنتر را دارد) esarm.iran.ir
من ا...توفیق
ان تنصرالله ینصرکم ویثبت اقدامکم
من الله توفیق مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy)
esarm.twitter.ir
http:// www.gheraati.abdolsamad@iran.ir( privacy policy)
آدرس اصلي سايت ايثار و مقاومت عبدالصمد قرائتي( privacy policy) در ياهو
http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en
http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir
sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir



www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat
www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat
POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910
http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feed
http://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com
http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2 YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin
http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html
http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html
http://m.google.com/static/en/privacy.html
gheraati.abdolsamad@gmail.com
adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com
Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com
www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com
http://www.support.microsoft.com/kb/318380/
MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/
post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com]
postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889
sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/
Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir# http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm
